Pályázatok

A kedvezményezett neve: LOGALL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A projekt címe: "A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítőfejlesztések támogatása"
A szerződött támogatás összege: 22.655.485,- Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A LOGALL Kft. technológiai fejlesztése eszközbeszerzéssel

Az eszközbeszerzések esetében törekedtünk megtalálni a kínálati piacon azon termékeket, amelyek ár-érték arányában a legelőnyösebbek cégünk számára, és biztosítani tudják a tevékenységünkhöz szükséges technológia megújulást és ezáltal növekedhet a termelékenység. A beszerezni kívánt eszközök karbantartási háttere biztosítva van a beszállítók által.

A projekt sikeressége által beszerzésre került eszközök:

  •  1 db Elektromos üzemű emelőtargonca - amely meggyorsítja az áru be-, és kiszállítását. Növeli a biztonságos és hatékony munkavégzést.
  •  1 db Elektromos önjáró-csuklós teleszkópos szerelő munkaállvány - karos kialakításának köszönhetően, lehetővé teszi a nehezen megközelíthető szerelési helyszínek elérhetőségét.
  •  1 db Elektromos önjáró-ollós szerelő munkaállvány - ez a készülék a magasban történő biztonságos munkavégzést teszi lehetővé.
  •  4 db Elektromos klímagáz lefejtő készülék, - Javításra szoruló rendszerekben lévő hűtőközeg lefejtésére szolgál, mely mentesíti környezetünket a káros anyagoktól.
  •  4 db Autogén hordozható kemény forrasztó készülék - a hűtéstechnikai csőhálózat szerelések elengedhetetlen eszköze a keményforrasztásos csatlakozások, kötések kialakításához a forrasztó állomás. Ezen kompakt kialakítású készülék könnyű hordózhatóságával segíti a kollégáknak a nehezen megközelíthető (szűk, magasban) munkaterületeken történő munkavégzést.


A projekt befejezési dátuma: 2021.05.31.
Projekt azonosító száma:  GINOP-1.2.8-20-2020-03433